23.9 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Θεωρίες συνωμοσίας συνδέουν την Μπιγιόνσε με τον Diddy – Έχασε όντως 4 εκ. ακολούθους σε μια νύχτα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ιδιαίτερα στα social media για την σχέση της Μπιγιονσέ και του συζύγου της, Jay-Z, με τον ράπερ Diddy και το κύκλωμα trafficking.

Η στενή σχέση του Diddy με τον σύζυγο της τραγουδίστριας, Jay-Z, φαίνεται να είναι «κόκκινο πανί» για τους χρήστες του διαδικτύου που της ζητούν να πάρει θέση σχετικά με τις κατηγορίες για βιασμό, απάτη, κακοποίηση γυναικών, χρήση ουσιών και σωματεμπορία που βαραίνουν τον ράπερ.

Εδώ και δεκαετίες ο Sean Combs (Diddy), βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω των μεγάλων επιτυχιών του, των έξαλλων πάρτι που διοργάνωνε -που αποκαλύφθηκε η φρικαλεότητα πίσω από αυτά- αλλά και τις φιλικές σχέσεις του με διάσημους. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z ήταν μέρος του πολύ «κλειστού φιλικού κύκλου» του κατηγορούμενου ράπερ.

Οι σχέσεις του ζευγαριού με τον Diddy

Πραγματικό γεγονός είναι η σύλληψη του Diddy και το κατηγορείται για πολλά, όπως για trafficking, βιασμούς, επιθέσεις και άλλα βαρύτατα αδικήματα. Επίσης, γεγονός είναι ότι η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Jay-Ζ διατηρούσαν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με τον ράπερ, χρόνια πριν αρχίσουν να ανοίγουν στόματα για τις κακοποιητικές σχέσεις του Diddy τόσο με τις γυναίκες της ζωής του όσο και με μια σειρά καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων ο Κρις Μπράουν, ο Σον Κίνγκστον, ο Usher και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Οι θεωρίες συνωμοσίας

Όσο όμως η υπόθεση ξετυλίγεται, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που θεωρούν ότι Jay – Z και Βeyonce έχουν άμεση εμπλοκή στην υπόθεση, με αποτέλεσμα να προχωρούν σε “unfollow” και οριακά “cancel” του ζευγαριού. Κάποιοι μάλιστα από τους influencers που επιτίθενται στην Μπιγιονσέ, συνδέουν την άνοδο της τραγουδίστριας με το ότι βολικά πριν από μερικά χρόνια βγήκε από τη μέση η Aliyah, η οποία σκοτώθησε σε δυστύχημα με αεροπλάνο που τη μετέφερε σε επαγγελματική υποχρέωση για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ της. Κατά τις θεωρίες συνωμοσίας, αν δεν είχε βγει η Aliyah από τη μέση, η Μπιγιονσέ θα ήταν ακόμη το Νο2, χωρίς να μπορεί να ξεφορτωθεί τον ενοχλητικό ανταγωνισμό.

Την ίδια στιγμή, οι συνωμοσιολόγοι εμπλέκουν μια σειρά από μυστηριώδεις θανάτους ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας –μεταξύ των οποίων η Κιμ Πόρτερ, πρώην σύντροφος του Diddy, η Left Eye (κατά κόσμον Λίσα Λόπες), ο ράπερ Τούπακ και άλλοι– με την εγκληματική δραστηριότητα του Diddy και της παρέας του.

Έχασε όντως 4 εκ. ακολούθους σε μια νύχτα;

Οι φήμες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν ότι η Beyoncé έχασε τέσσερα εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram μέσα σε μια νύχτα λόγω των δεσμών της με τον Sean «Diddy» Combs.

Οι φήμες, που έγιναν viral στο X, ανέφεραν ότι η υποτιθέμενη πτώση των ακολούθων της Μπιγιόνσε ήταν αποτέλεσμα της σύνδεσης της ίδιας και του συζύγου της Jay-Z με τα νομικά προβλήματα του Diddy και τον θάνατο της Aaliyah.

Ωστόσο, αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν αποδειχθεί ψευδείς.

Σύμφωνα με το Social Blade, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τις αναλύσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο αριθμός των ακολούθων της Beyoncé μειώνεται σταδιακά από τον Μάρτιο του 2024, όχι από τη μια μέρα στην άλλη, όπως υποδηλώνουν οι φήμες.

Μάλιστα, στις 27 Σεπτεμβρίου, η Beyoncé απέκτησε 56.151 followers, σε αντίθεση με τις αναφορές για ξαφνική πτώση τεσσάρων εκατομμυρίων.

Ένας χρήστης του X τροφοδότησε αρχικά τη φήμη με ένα tweet που ισχυριζόταν: «Η Beyoncé βρέθηκε στο επίκεντρο μιας μεγάλης διαμάχης τις τελευταίες ημέρες μετά από μια τεράστια απώλεια οπαδών», συνδέοντάς το με το σκάνδαλο Diddy.

Ωστόσο, ένα Community Note στο X διευκρίνισε ότι ο αριθμός των ακολούθων της Beyoncé είναι σταθερά στα 316 εκατομμύρια από τον Αύγουστο.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχασε τους ακολούθους της, η ενότητα σχολίων της στο Instagram έχει κατακλυστεί από μηνύματα που σχετίζονται με την σχέση της με τον Ντίντι.

Οι φήμες γύρω από την απώλεια οπαδών του Jay-Z καταρρίφθηκαν επίσης.

Ο αριθμός των οπαδών του παρέμεινε σταθερός κάτω από 900.000, διαλύοντας κάθε σχέση με τη σύλληψη του Ντίντι.

Αν και ο αριθμός των ακολούθων της Beyoncé μειώνεται σταδιακά από τις αρχές του 2024, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι αυτό συνδέεται με τη σχέση της με τον Diddy, ο οποίος σήμερα κρατείται χωρίς εγγύηση με την κατηγορία της σεξουαλικής εμπορίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό