25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Θετικός σε αλκοτέστ ο οδηγός του ΙΧ που «μπούκαρε» σε καφέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία σημαντική ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του ατυχήματος στη Συγγρού, καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου που «εισέβαλε» σε καφετέρια βρέθηκε θετικός στο δεύτερο αλκοτέστ που υποβλήθηκε.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του flash.gr, ο 40χρονος οδηγός του ΙΧ στη δεύτερη μέτρηση αλκοόλ που του έγινε στο αστυνομικό τμήμα, βρέθηκε να έχει ποσοστό 0,35, την ώρα που το επιτρεπόμενο όριο είναι στα 0,25 gr ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Η καφετέρια στην οποία «μπούκαρε» ΙΧ / Φωτ.: flash.gr

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5), με έναν οδηγό να χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και να «μπουκάρει» με το ΙΧ μέσα σε καφετέρια στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, δίπλα στο Πάντειο πανεπιστήμιο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τζάμια να εκτοξεύονται παντού ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ούτε κάποιο άτομο μέσα στο μαγαζί αλλά ούτε και ο οδηγός μαζί με τη γυναίκα του, που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω κατάστημα, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, πριν δέκα λεπτά καθόταν αρκετός κόσμος στο εξωτερικό του.

«Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε πολύς κόσμος και δεν χτύπησε κανείς ούτε θαμώνες, ούτε οι επιβάτες του οχήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Action24 εργαζόμενος του καταστήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό