22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: 65χρονη μήνυσε 2 άντρες για βιασμό – «Εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της υγείας μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου στην αστυνομία

Μήνυση σε βάρος τριών αντρών, για τους οποίους καταγγέλλει ότι οι δύο τη βίασαν και ο τρίτος συμμετείχε στην οργάνωση του βιασμού της, κατέθεσε 65χρονη. Όπως εξιστορεί η ίδια μέσα σε διάστημα λίγων ημερών οι δύο άντρες της έδωσαν να πιει αλκοόλ και έτσι κατέστειλαν τις αντιστάσεις της. Εξηγεί μάλιστα επειδή η ίδια πάσχει από επιληψία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο αλκοόλ, πάραυτα οι κατηγορούμενοι την πίεζαν να πιει.

Όπως αναφέρει το voria.gr, τα περιστατικά σύμφωνα με τη μήνυση έγιναν στα τέλη του περσινού Δεκεμβρίου και στις αρχές του φετινού Ιανουαρίου, μεταξύ λίγων ημερών με καταγγελλόμενους δύο άντρες ηλικίας 50 χρόνων. Τις προηγούμενες ημέρες, η γυναίκα κλήθηκε και κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου στην αστυνομία, δίδοντας επιπλέον λεπτομέρειες πέραν όσων περιέγραψε στην αναφορά της. «Οι μηνυόμενοι ενήργησαν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση της υγείας της, καθώς το πρόβλημά της ήταν εμφανές και το εκμεταλλεύτηκαν», σημείωσε ο συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας της 65χρονης.

Σύμφωνα με τη μήνυση, οι δύο άντρες ήταν φίλοι του συντρόφου της φίλης της και συναντήθηκαν στο σπίτι της τελευταίας. Όπως αναφέρει η 65χρονη ο πρώτος εκ των δύο όταν επισκέφτηκε το σπίτι έφερε τρία μπουκάλια ουίσκι και ξηρούς καρπούς.

«Παρ’ ότι τόσο η φίλη μου όσο και εγώ τους λέγαμε ότι απαγορεύεται να καταναλώνω οινοπνευματώδη, αυτοί σχεδόν με τη βία μου έδιναν να πίνω», σημειώνει, αναφερόμενη στον πρώτο άνδρα που καταγγέλλει για βιασμό και στον σύντροφο της φίλης της. Κατήγγειλε ότι αφού έχασε τον έλεγχο λόγω της άμεσης μέθης ο ένας 50χρονος την οδήγησε σε αλσύλλιο κοντά στο σπίτι όπου τη βίασε. Το σκηνικό, όπως τονίζεται στη μήνυση, επαναλήφθηκε δέκα ημέρες αργότερα στις αρχές Ιανουαρίου 2023. «Δεν ανέφερα τίποτα στη φίλη μου επειδή ντράπηκα για όσα συνέβησαν», υπογραμμίζει η γυναίκα. Αυτή τη φορά άλλος φίλος του συντρόφου της φίλης της επισκέφτηκε το σπίτι της τελευταίας. «Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι είδα πάλι δύο μπουκάλια ουίσκι στο τραπέζι», περιγράφει. Ο συγκεκριμένος αφού η γυναίκα δεν αισθάνθηκε καλά προθυμοποιήθηκε να τη συνοδεύσει στο σπίτι της όπου όπως υποστηρίζει τη βίασε, κάτι που διαπίστωσε την επόμενη ημέρα όταν συνήλθε.

«Το γεγονός ότι οι δύο άνδρες ενήργησαν με αυτόν τον τρόπο λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει, επιβαρύνει ιδιαίτερα τη θέση τους», συμπλήρωσε ο συνήγορος της γυναίκας.

Η προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία συνεχίζεται και μετά την 65χρονη κατέθεσε και η φίλη της.

Θήβα: Μυστήριο με τον θάνατο του 38χρονου – «Δεν είναι αυτοκτονία» λέει ο πατέρας του

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 51χρονος δικυκλιστής – Χτύπησε με το κεφάλι σε ελιά

Πανελλήνιες 2023: Όλο το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό