12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη

Ειδήσεις Ελλάδα

Κοντά στον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού βρίσκεται η αστυνομία

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη του οχήματος που παρέσυρε και εγκατέλειψε νεαρή φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Αξιοποιώντας τα στοιχεία που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και από τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, η αστυνομία βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό του.

Να σημειωθεί ότι είναι σε ισχύ το 48ωρο του αυτοφώρου και πιθανόν με την παρέλευσή του ο δράστης να παρουσιαστεί στις αρχές.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης παρέσυρε αρχικά την κοπέλα, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, έβαλε όπισθεν και στη συνέχεια πάτησε την 21χρονη. Εγκατέλειψε το σημείο με μεγάλη ταχύτητα, βγήκε στον Περιφερειακό όπου και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο αφού πρώτα έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς νοσηλεύεται από εχθές σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ έχει διασωληνωθεί.

Η 21χρονη φοιτήτρια Κτηνιατρικής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις σε κεφάλι και ορθοπεδικά τραύματα και βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα.

Η κοπέλα ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό