24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αλλοδαπών διακινητών μετά από ανθρωποκυνηγητό – Ο ένας ήταν ανήλικος

Ειδήσεις Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μέσα στο όχημα βρέθηκαν τρεις Αφγανοί, οι οποίοι δεν είχαν πάνω τους τα ταξιδιωτικά έγγραφα παραμονής στην ελληνική επικράτεια.

Σε σύλληψη ενός 31χρονου Πακιστανού και ενός 16χρονου ελληνικής καταγωγής, που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Με συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών τις πρώτες πρωινές ώρες την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας, ο οδηγός του οποίου, δε συμμορφώθηκε στις ενδείξεις των αρχών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Σύμφωνα με το thestival.gr στη συνέχεια εγκλωβίστηκε σε αδιέξοδο στη Σταυρούπολη και ακινητοποίησε το όχημα, ενώ κατά τη σύλληψή τους, τόσο ο 31χρονος οδηγός όσο και ο 16χρονος συνοδηγός προσπάθησαν να αντισταθούν όσο περισσότερο γινόταν.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν τρεις Αφγανοί, οι οποίοι δεν είχαν πάνω τους τα ταξιδιωτικά έγγραφα παραμονής στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στη φυλακή η 49χρονη για την ηρωίνη που μετέφερε στην Κρήτη

Νιγηρία: Κατασχέθηκαν 1,8 τόνοι κοκαΐνης – Τα ναρκωτικά είχαν προορισμό Ευρώπη και Ασία

Πέταξαν τα ναρκωτικά από το παράθυρο αλλα δεν απέφυγαν τις χειροπέδες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό