24.8 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Σε ζευγάρι Βρετανών ανήκουν οι σοροί που βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση – θρίλερ με τις δύο σορούς που εντοπίστηκαν το μεσημέρι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε μονοκατοικία της οδού Καΐρη, στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη, μετά και την εξέτασή τους από ιατροδικαστή.

Οι σοροί, που εντοπίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού -ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές- ανήκουν σε ζευγάρι Βρετανών, έναν άνδρα 74 ετών και μία γυναίκα 72 ετών.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα, μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης μιας κατοικίας στην οδό Καΐρη στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας εντόπισε τους σορούς δύο ατόμων (ενός άνδρα και μίας γυναίκας), που μάλιστα βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας αμφότερα τα πτώματα βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρει το thesstoday, το ηλικιωμένο ζευγάρι νοίκιαζε το σπίτι τα τελευταία 9 χρόνια, οπότε και είχαν μετακομίσει από την Αγγλία στη Θεσσαλονίκη. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε ανάσκελα με τα εσώρουχα και ο σύντροφός της γυμνός, σε διαφορετικό δωμάτιο.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο, ο οποίος έχει ήδη αποκλειστεί, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχει ήδη ξεκινήσει να «χτενίζει» το σπίτι, αναζητώντας στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Για αυτοψία μετέβη στο σημείο και ιατροδικαστής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό