23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία για τον προπονητή που μηνύθηκε για ασέλγεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελλόμενης ασέλγειας σε βάρος ανήλικης αθλήτριας κωπηλασίας από τον προπονητή της στη Θεσσαλονίκη. Καταγγελία για τη στάση παιδοψυχολόγου.

«Ο άνθρωπος αυτός δεν πρέπει να ξαναβρεθεί κοντά σε παιδιά», δήλωσε για τον προπονητή που μηνύθηκε για ασέλγεια ανήλικης αθλήτριάς του στη Θεσσαλονίκη ο Λεωνίδας Αθανασιάδης, πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, στον οποίο εργαζόταν ο 37χρονος.

Όπως είπε ο κ. Αθανασιάδης στο GRTimes.gr, η διοίκηση του Ομίλου, «αμέσως μετά την καταγγελία, δεν άφησε κανένα περιθώριο για εξηγήσεις στον 37χρονο προπονητή κωπηλασίας, διακόπτοντας τη συνεργασία, και μη επιτρέποντας του να εισέρχεται στις εγκαταστάσεις».

«Μηδενική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα. Ο κίνδυνος να κάνουμε λάθος ή να τον έχουμε αδικήσει, θεωρώ ότι είναι ανύπαρκτος», επισημαίνει.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας της αθλήτριας, Όθων Παπαδόπουλος, αποκάλυψε ότι οι γονείς πήγαν την κόρη τους σε παιδοψυχολόγο και εκείνη κάλεσε σε κοινή συνεδρία θύμα και θύτη!

Θεσσαλονίκη: «Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης και οικειότητας με την οικογένεια»

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, οι ασελγείς πράξεις του προπονητή φέρονται να έγιναν από τον Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Ιούνιο του 2022, κι έχουν ήδη καταγγελθεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ενημερωθεί και το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης και οικειότητας που είχε «χτίσει» με τους γονείς του παιδιού, τη σχέση μεταξύ προπονητή και ανήλικης αθλήτριας, καθώς επίσης και ένα πρόβλημα υγείας που είχε παρουσιαστεί ξαφνικά και απρόβλεπτα στο άλλο παιδί της συγκεκριμένης οικογένειας.

Ο προπονητής μάλιστα φέρεται να ασκούσε πιέσεις στην ανήλικη αθλήτρια για να πετύχει τη σιωπή της, να μην αποκαλύψει στους δικούς της όλα όσα της είχαν συμβεί, ωστόσο, όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, τελικώς, αφού η ανήλικη έφτασε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ξέσπασε, λέγοντας τα πάντα στους γονείς.

Πρόσθεσε πως υπάρχει έρευνα που είναι σε εξέλιξη, κατά την οποία ερευνάται τόσο το γεγονός ύπαρξης πιθανών ψηφιακών αρχείων από την δράση του συγκεκριμένου ανθρώπου, όπως επίσης και το ενδεχόμενο ύπαρξης κι άλλων θυμάτων από τον ίδιο στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό