29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ η απόπειρα βιασμού 33χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνονται οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μια 33χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη από έναν αλλοδαπό άνδρα που αποπειράθηκε να τη βιάσει και να τη ληστέψει έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (31/5) στην περιοχή του Βαρδάρη, όταν η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, ένας 34χρονος, υπήκοος Νοτίου Αφρικής, την ακολουθεί μέχρι την πολυκατοικία της.

Μόλις εκείνη αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει αρχίζει να τρέχει με τον άνδρα να την καταδιώκει. Η 33χρονη θα μπει μέσα στην πολυκατοικία που διαμένει προκειμένου να γλιτώσει, ωστόσο εκείνος θα την προλάβει.

Καταφέρνει να τρυπώσει μέσα και να επιτεθεί στη γυναίκα, πιάνοντάς την από τα μαλλιά και χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια τη ρίχνει στο έδαφος, την χτυπά με κλωτσιές και την σέρνει από τα ρούχα. Αποπειράται να τη βιάσει.

Η γυναίκα καταφέρνει να ξεφύγει και να βγει από την πολυκατοικία, ζητώντας απελπισμένα βοήθεια.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, που έκαναν περιπολία στην περιοχή άκουσαν τις εκκλήσεις της για βοήθεια, αναζήτησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως αφού εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 34χρονος, αποκαλύφθηκε πως εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για άλλο περιστατικό βιασμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό