18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Ζητούνται κομπάρσοι για τη χολιγουντιανή ταινία με Μπαντέρας – «Βροχή» τα τηλεφωνήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τεράστιο ενδιαφέρον δείχνουν οι Θεσσαλονικείς για συμμετοχή στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας Barracuda με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας. Σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα για την ταινία και μπάτζετ άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ.Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αμερικανό παραγωγό της Millennium Media, Ρόμπερτ βαν Νόρντεν, δεν έχουν σταματήσει να αναζητούνται τοποθεσίες στη Θεσσαλονίκη αλλά και στις γύρω περιοχές.

Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει “βομβαρδιστεί” από το πρωί της Παρασκευής με πλήθος τηλεφωνημάτων και e-mails με βιογραφικά από άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στην παραγωγή της ταινίας και διευκρινίζει ότι έχει απλά τον ρόλο του διαμεσολαβητή, δηλαδή την προώθηση βιογραφικών στην παραγωγή.

Καθώς τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, η παραγωγή ψάχνει κομπάρσους από φυλετικές μειονότητες της Θεσσαλονίκης, αλλά και όχι μόνο, για να συμμετάσχουν στην ταινία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή της ταινίας στο GRTimes.gr, θα χρειαστούν περίπου 1.000 κομπάρσοι από όσες περισσότερες φυλές γίνεται. Σε αυτή την φάση αναζητούνται κυρίως μαύροι, λατίνοι, κινέζοι και ρoμά, ηλικίας από 15 έως 65 ετών, ενώ έχουν απομείνει περίπου 50 θέσεις για καυκάσιους.

Καθώς τα σημεία της Θεσσαλονίκης στην ταινία θα παρουσιαστούν ως περιοχές της Φλόριντα, η παραγωγή θέλει να πετύχει την αναπαράσταση της ανθρωπογραφίας του Μαϊάμι, όπου υπάρχει ποικιλία διαφορετικών φυλών, όπως λατίνοι, κουβανοί, κινέζοι, τουρίστες από την Άπω Ανατολή και ντόπιοι (καυκάσιοι).

Ωστόσο, το κάστινγκ είναι ανοιχτό και μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με κάποια από τις παραπάνω φυλές, καθώς “πολλοί Έλληνες μοιάζουν με λατίνους, και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομοιότητα στην εμφάνιση”, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Μάλιστα, οι κομπάρσοι σε αρκετές περιπτώσεις ενδέχεται να βρεθούν στην ίδια σκηνή με τον Αντόνιο Μπαντέρας και τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας, ενώ περίπου οι μισοί θα περάσουν και από την διαδικασία του fitting, δηλαδή θα τους δοθούν ρούχα για τις ανάγκες του ρόλου.

Επιπλέον, το κάστινγκ είναι ανοιχτό και προς special characters, δηλαδή άτομα με κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όπως μαλλιά, τατουάζ κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να αποστείλουν e-mail με φωτογραφίες τους και στοιχεία επικοινωνίας στο e-mail της παραγωγής [email protected], ενώ θα υπάρχει και αμοιβή. Περισσότερες πληροφορίες στο 6944219586.

Επίσης, το Film Office παροτρύνει τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στο μητρώο επαγγελματιών του (Industry Guide), το οποίο αφορά άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενα επαγγέλματα για την παραγωγή ταινιών, όπως τεχνικούς, υπηρεσίες κέιτερινγκ, ηλεκτρολόγους, βοηθούς σκηνοθέτη κ.α, ώστε να είναι εγγεγραμμένοι και για άλλες παραγωγές που “τρέχουν” είτε θα ξεκινήσουν στο μέλλον. Βιογραφικά μπορούν επίσης να σταλούν στο [email protected].

Οι κομπάρσοι θα παίξουν σε κάποιες από τις εξής κατηγορίες:

-περιπατητές σε παραλιακή λεωφόρο-θαμώνες νάιτ κλαμπ-θαμώνες ταβέρνας-θαμώνες πλατείας σε υποβαθμισμένη γειτονιά-παραβατικοί-μπράβοι-skateboarders-μεγαλοσωμοι-με τατουάζ-με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά “special characters” 

: grtimes.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό