18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε επίθεση χούλιγκαν σε 17χρονο αθλητή του Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Συμπληρώθηκε το παζλ της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου ποδοσφαιριστή. Ενός νεαρού που μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο…

Οι δράστες στη Θεσσαλονίκη, άρχισαν να τον χτυπούν όταν εκείνος απάντησε πως ήταν Άρης. «Τι ομάδα είσα ρε μάγκα;» φέρονται να τον ρώτησαν οι χούλιγκαν που στη συνέχεια άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με πρωτοφανή αγριότητα, μέχρι ο νεαρός να πέσει αιμόφυρτος μπροστά τους. Ευτυχώς τότε σταμάτησαν, διότι σε διαφορετική περίπτωση η ζωή του παιδιού θα διέτρεχε σοβαρότατο κίνδυνο.

Την εξιχνίαση επεισοδίου με οπαδικά κίνητρα, που συνέβη στα τέλη του περασμένου έτους με θύμα 17χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-19 του Άρη, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε νεαρός άνδρας, 21ος ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης για σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με τον αθλητικό νόμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 17χρονος διασκέδαζε με έναν φίλο του στην πλατεία Μοριχόβου, στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, όταν τον προσέγγισε ομάδα ατόμων. Όπως κατήγγειλε ο ανήλικος ποδοσφαιριστής, τα συγκεκριμένα άτομα τον ρώτησαν τι ομάδα υποστηρίζει και στη συνέχεια ο 21 ετών άνδρας τού επιτέθηκε προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο πατέρας του, που κατήγγειλε την επίθεση, ανέφερε πως το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό αλλά και κάκωση το πρόσωπο ενώ έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα. Εμφανώς συγκλονισμένος είπε ότι ο δικός του γιος θα μπορούσε να είναι στη θέση του Άλκη.

Μάλιστα, στο βιντεοληπτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την έρευνα της επίθεσης από την αστυνομία, φαίνεται πως η ομάδα των 7 δραστών είχε βγει για να κυνηγήσει οπαδούς του Άρη και είχαν επιτεθεί σε άλλα δύο άτομα, όπως αναφέρει ο πατέρας του 17χρονου.

Το θύμα μετέβη στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και ακολούθως κατήγγειλε το συμβάν. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό