22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Θες τέλειο σχήμα φρυδιών; Η brow mascara είναι το προϊόν που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου

Ειδήσεις Ελλάδα

7 brow mascara για τέλεια φρύδια και ένα φυσικό, ανορθωμένο βλέμμα. 

Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα που έχω πάντα μέσα στο νεσεσέρ μου είναι η brow mascrara. Ναι, δεν είναι το concealer ή το ρουζ. Η mascara για τα φρύδια είναι το προϊόν που ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου μερικούς λόγους που η mascara για τα φρύδια έχει γίνει το αγαπημένο μου προϊόν.

Τι κάνει η brow mascara;

Για αρχή, θα πρέπει να είμαστε όλες ευγνώμονες που τα 90s και 00s ανήκουν στο παρελθόν! Αν θυμάσαι, όλες οι stars εκείνης της εποχής – οι δικές μου αγαπημένες ήταν οι Spicy Girls – είχαν τα φρύδια τους λεπτά και τοξωτά. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο trend δεν ήταν καθόλου κολακευτικό για τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ένα τρανταχτό παράδειγμα γι’ αυτό είναι ότι δεν έχει επανέλθει ποτέ ξανά στη μόδα.

Έχεις λεπτά και άτονα μαλλιά; Όλα ξεκινούν από το λούσιμο! Δες όλα τα tips για extra όγκο

Πλέον όλες οι κοπέλες θέλουν πυκνά και γεμάτα φρύδια σαν του πασίγνωστου μοντέλου Cara Delevingne. Και πώς θα το πετύχεις αυτό; Μα φυσικά με τη βοήθεια της brow mascara. Η brow mascara θυμίζει την κλασική mascara για τις βλεφαρίδες, αλλά σε μία πιο mini έκδοση. Το βουρτσάκι έχει το τέλειο μέγεθος για να χτενίζει, να γεμίζει και να δημιουργεί στα φρύδια ένα ανοδικό εφέ. Χτενίζοντας τα φρύδια με φορά προς τα επάνω δημιουργείς ένα lift up, κάνοντας τα βλέμμα να φαίνεται πιο έντονο και ανοιχτό.

Πώς θα πετύχεις το τέλειο cat eye look για όλες τις ώρες μόνο με μία καφέ σκιά!

Editor’s tips: Για τέλεια, φυσικά φρύδια χρησιμοποίησε πρώτα ένα μολύβι φρυδιών. Με το μολύβι φρυδιών θα γεμίσεις τυχόν κενά ανάμεσα στα φρύδια σου και στη συνέχεια θα ολοκληρώσεις με τη brow mascara.

Στην αγορά υπάρχουν brow mascara με χρώμα και χωρίς. Αναλόγως τις ανάγκες που θες να καλύψεις κάθε φορά μπορείς να επιλέξεις μία mascara για να γεμίσεις τα φρύδια σου ή μία διάφανη που θα τους χαρίσει το τέλειο σχήμα.

Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει τις καλύτερες brow mascara που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά με τέλειο βουρτσάκι και κράτημα που διαρκεί. Ρίξε μία ματιά…

7 brow mascara για τέλειο σχήμα και ένα φυσικό, ανοδικό εφέ στο βλέμμα σου.

MAC, BROW SET

Μία διάφανη brow mascara για τέλειο σχήμα.

SEVENTEEN, BROW MASCARA WATERPROOF

Θα γεμίσει τα φρύδια σου με ένα μόνο πέρασμα.

SEPHORA COLLECTION, TINT & VOLUME BROW GEL

Τέλειο ανοδικό εφέ και γέμισμα που διαρκεί.

RADIANT, BROW DEFINER FIX & COLOR WATERPROOF

Τα λεπτά φρύδια σου θα ανήκουν στο παρελθόν.

MAX FACTOR, BROWFINITY LONGWEAR BROW TINT

Πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια με ένα προϊόν.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, THE BROW GLUE

Ένα φυσικό, ανοδικό εφέ.

MAYBELLINE, TATTOO BROW 36H

Τα φρύδια σου θα αποκτήσουν το τέλειο τοξωτό σχήμα.

Tο anti-mascara trend είναι το μυστικό για μαυρισμένη επιδερμίδα και το φθινόπωρο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό