25.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Θερμή υποδοχή σε Καραμανλή – Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο, φωτορεπορτάζ του Flash – Live οι ομιλίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, καθώς και πλήθος βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας (και όχι μόνο) λαμβάνει χώρα η εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Ήδη, αρκετή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, άρχισαν να καταφθάνουν στο χώρο πολλά γνωστά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής. Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε στις οκτώ παρά τέταρτο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα ενώ ακολούθησε ο Αντώνης Σαμαράς που είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Γεωργία. Η υποδοχή και για τους δύο πρώην αρχηγούς της ΝΔ και πρωθυπουργούς της χώρας ήταν αποθεωτική.

Καταχειροκροτήθηκαν τόσο κατά την είσοδό τους στο Μουσείο όσο και όταν μπήκαν στην αίθουσα για να πάρουν τις θέσεις τους στην πρώτη σειρά των καθισμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα όπου γίνεται η παρουσίαση είναι κατάμεστη ενώ υπάρχει πολύς κόσμος και έξω από την αίθουσα. 

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η «έκπληξη» των ευρωεκλογών με τη «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η Ντόρα Μπακογιάννη, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Στέλιος Πέτσας, ο Γιάννης Οικονόμου, η Βασιλική Θάνου, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Σταύρος Κελέτσης, η Άννα Καραμανλή, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Βλάχος, κ.ά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό