21.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Θερινό σινεμά στο… μπαλκόνι – Η ελληνική «πατέντα» που αποθεώθηκε στο Tik Τok

Ειδήσεις Ελλάδα

 Τι κάνεις όταν δεν μπορείς να πας εσύ στο θερινό σινεμά; Μα… φέρνεις το θερινό σινεμά σπίτι σου! 

Είναι λάθος που οι περισσότεροι από εμάς έχουν συνδυάσει στο μυαλό τους τις ταινίες με χουχούλιασμα, καναπέ και βροχή την φθινοπωρινή εποχή.

Η καλύτερη στιγμή είναι όταν «πέσει» ο ήλιος παρέα με τους τίτλους αρχής μιας ταινίας και αυτό θα το νιώσεις μόνο το καλοκαίρι σε θερινό σινεμά.  Είτε είσαι σινεφίλ, είτε όχι, ο θερινός κινηματογράφος είναι εγγυημένα μία καλή έξοδος, ειδικά όταν ξεμείνεις καλοκαιριάτικα στην Αθήνα. Πως θα σου φαινόταν όμως να μπορείς να φέρεις το σινεμά στη βεράντα του σπιτιού σου;

Σε βίντεο στο TikTok που έχει γίνει viral, κοπέλα έφτιαξε αυτοσχέδιο θερινό σινεμά για να βλέπει ταινίες από το μπαλκόνι της. 

Αυτό που έκανε είναι να τοποθετήσει έναν προτζέκτορα σε τέτοιο σημείο στο μπαλκόνι της ώστε να δείχνει προς την κατεβασμένη τέντα του γειτονά της. Έτσι, σχηματίστηκε μια αυτοσχέδια οθόνη για να απολαμβάνει ταινίες από την άνεση της βεράντας της.

Το βίντεο έχει πάρει χιλιάδες προβολές και αντιδράσεις, ενώ το πιο ενδιαφέρον είναι πως ένας από αυτούς που σχολίασαν το viral βίντεο ήταν… ο γείτονας της κοπέλας!

Ο ίδιος βέβαια δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε εξίσου με την ιδέα καθώς σχολίασε «Μένω σε αυτό το σπίτι. Τώρα θα σηκώνω πάντα την τέντα!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό