Home Οικονομία Θεοφάνεια: Viral η… «σικέ» ρίψη Σταυρού στη Μυτιλήνη

Θεοφάνεια: Viral η… «σικέ» ρίψη Σταυρού στη Μυτιλήνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (6/1) η τελετή για τον Αγιασμό των υδάτων σε όλη τη χώρα, αν και δεν έλειψαν τα… ευτράπελα ανήμερα των Θεοφανείων.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη, όπου με ποδοσφαιρικούς όρους, το αποτέλεσμα για το ποιος θα πιάσει τον Σταυρό ήταν ολίγον… σικέ, με αποτέλεσμα το βίντεο να γίνει αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα σε λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο φαίνεται πως τη στιγμή που οι πιστοί περίμεναν με αγωνία να βουτήξουν για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό ο ιερέας αποφάσισε να τον… παραδώσει ουσιαστικά σε έναν από τους νεαρούς που βρίσκονταν μπροστά του.

Μάλιστα, ο κολυμβητής πρώτα έπιασε τον Σταυρό και στη συνέχεια βούτηξε στη θάλασσα.

Τρίκαλα: «Στα χέρια» για τον Τίμιο Σταυρό

Την ίδια ώρα, παρατράγουδα σημειώθηκαν και κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων στα Τρίκαλα. Ο Τίμιος Σταυρός έπεσε στα νερά του Ληθαίου και η μάχη που έδωσαν οι κολυμβητές… «ξέφυγε»! Μπροστά σε μικρούς και μεγάλους, επικράτησε ένταση, καθώς κανείς τους δεν έκανε πίσω. Αρχικά μέσα στον ποταμό είχαν πάρει θέση 10 άτομα. Τα 6 έκαναν πίσω και προχώρησαν οι 4 άντρες που «αρπάχτηκαν»!

Η δυσφορία που προκλήθηκε αποτυπώθηκε και από το σχόλιο του Μητροπολίτη Αυλώνος κ. Χριστόδουλου, ο οποίος από μικροφώνου είπε «θα σκοτωθούν τώρα…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version