26.1 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Θεοδωρικάκος μετά την ενημέρωση στην ΚΟ της ΝΔ: Δίνουμε μάχες για να τιθασεύσουμε τις τιμές

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δηλώσεις έξω από το περιστύλιο της Βουλής προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά το τέλος της συνάντησης με τους «γαλάζιους» βουλευτές στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης, όπου συζητήθηκε το ζήτημα της ακρίβειας και της λειτουργίας της αγοράς στη σημερινή κλειστή ενημέρωση που παρείχε στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ο υπουργός, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «εξαιρετικά χρήσιμη συζήτηση με μεγάλη συμμετοχή και πολλές σκέψεις. Βασικό θέμα η παρουσίαση των θέσεων για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας για το πως θα γίνουνε πιο ανταγωνιστικοί και παραγωγικοί. Με ικανοποιεί η συζήτηση σήμερα. Επιδοκιμάζεται η πολιτική που ακολουθούμε, όλο το πλέγμα των πολιτικών συζητήθηκε. Δίνουμε μάχες για να τιθασεύσουν με τις τιμές».

Όσον αφορά τον Γιώργο Βλάχο, ο οποίος αρνήθηκε την συνάντηση μαζί του, λέγοντας πως οι απόψεις του είναι γνωστές και πως είναι ενήμερος και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι «υπήρξε παρά πολύ ουσιαστική συζήτηση, με πολλές σκέψεις και απόψεις, που μου ήταν γνωστές γιατί είχαμε συζητήσει με συναδέλφους. Θεμιτή η κριτική, για αυτό μαζευτήκαμε».

Ενώ σε ερώτηση εάν ο βουλευτής, Γιώργος Βλάχος, πρόκειται να πάει στο γραφείο του, επεσήμανε ότι δεν ξέρει αν θα έρθει, σχολιάζοντας, μάλιστα, ότι «ήταν 80 βουλευτές, έρχονται όλοι στο γραφείο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό