15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θα φέρει Focus Sessions για να βοηθά στην παραγωγικότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα μία νέα λειτουργία που θα δούμε στο Windows 11 αποκάλυψε ο Panos Panay μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Η αρχή έγινε με το νέο Snipping Tool και τώρα επανέρχεται με το “Focus Sessions” που ετοιμάζεται με σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να γίνουν πιο παραγωγικοί αποκόπτωντας τους διάφορους περισπασμούς ενός υπολογιστή.

Στο Focus Sessions υπάρχει άμεση επικοινωνία με το Microsoft To Do, επομένως, μπορείς να επιλέξεις μια εργασία από τη λίστα σου και να αποφασίσεις πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να την ολοκληρώσεις. Επίσης, υπάρχει άμεση σύνδεση και με τη μουσική υπηρεσία Spotify για να επιλέξεις τη μουσική που θες να παίζει κατά τη διάρκεια του Focus.

Δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για τα Focus Sessions, αλλά σίγουρα υπάρχουν dashboards απ’ όπου μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδο σου, την εξέλιξη κάθε task, μέχρι και τα διαλείμματα που κάνεις.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό