18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 120W

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με τις φήμες, το Xiaomi 12 Ultra θα έχει τη δυνατότητα της ταχείας φόρτισης των 120W σε ενσύρματη σύνδεση. Σε περίπτωση που θέλει κανείς να το φορτίσει ασύρματα, το Xiaomi 12 Ultra θα φορτίζει στα 50W.

To Xiaomi 12 Ultra θα έχει τη δυνατότητα της φόρτισης στα 120W, κάτι που είχαμε να δούμε από την εποχή του Xiaomi Mi 10 Ultra, αφού το μεταγενέστερο Xiaomi Mi 11 Ultra έριξε… ρυθμούς φόρτισης στα 67W. Επιστρέφει στις υψηλές ταχύτητες φόρτισης η Xiaomi, λοιπόν, για την μπαταρία με τη χωρητικότητα των 4860 mAh.

To νέο μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη τεχνολογίας AMOLED που κατασκευάζει η Samsung, ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι στα 50 Megapixel, η οποία θα συνοδεύεται από άλλες δύο κάμερες στα 48 Megapixel.

H Xiaomi δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πότε ακριβώς θα κάνει την εμφάνισή του το νέο της smartphone, αλλά οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι αυτό θα συμβεί σχετικά σύντομα.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό