33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Θα το δω στο σπίτι με μπάρμπεκιου»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Στο σπίτι, με μπάρμπεκιου και καλούς φίλους» θα δει τον τελικό του Conference League ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης (29/5) στο Action 24.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός, όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους του Action 24, Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού, δεν θα δώσει τελικά το «παρών» στην κερκίδα των επισήμων της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά θα παρακολουθήσει τον τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα από το σπίτι του.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του τελικού του Europa Conference League, ελπίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Βλέπω μομέντουμ. Έχω πει μου θυμίζει λίγο αυτό το 2004. Από κει και πέρα ένα ματς είναι. Το πιο βασικό για τους ποδοσφαιριστές είναι να το απολαύσουν. Θα το δω στο σπίτι στην τηλεόραση μου με ένα καλό μπάρμπεκιου και καλούς φίλους. Και ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια μεγάλη επιτυχία. Ελπίζω ότι είμαστε στην αρχή ενός πολύ όμορφου καλοκαιριού για τον ελληνικό αθλητισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό