16.8 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Θα τιμηθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα

Ειδήσεις Ελλάδα

H βραβευμένη με Όσκαρ Aντζελίνα Τζολί (Αngelina Jolie), η οποία έχει λάβει θετικές κριτικές για την βιογραφική ταινία του Netflix «Maria», θα λάβει το βραβείο Maltin Modern Master στο 40ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε το φεστιβάλ.

Angelina Jolie, who is getting strong notices for Netflix’s Maria Callas biopic ‘Maria,’ has been named the recipient of the 2025 Santa Barbara Film Festival’s Maltin Modern Master Award https://t.co/UVikAixbuq

— Deadline (@DEADLINE) October 16, 2024

Το βραβείο το οποίο πήρε το όνομά του από τον κριτικό κινηματογράφου και συγγραφέα Λέοναρντ Μάλτιν (Leonard Maltin) το 2015, απονέμεται σε προσωπικότητες της κινηματογραφικής βιομηχανίας «που έχουν εμπλουτίσει τον πολιτισμό με τα επιτεύγματά τους».

Προηγούμενοι αποδέκτες του βραβείου ήταν μεταξύ άλλων οι Τζέιμς Κάμερον (James Cameron), Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett), Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) και Κρίστοφερ Νόλαν (Christopher Nolan).

Η τελευταία ταινία που πρωταγωνίστησε η ηθοποιός, με τίτλο «Maria» και είναι η βιογραφία της Μαρίας Κάλλας έχει κερδίσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό