20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Θα στηρίξουμε την κοινωνία για όσο χρειαστεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και στο πότε θα γίνουν εκλογές, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (12.06.2022) στον ΣΚΑΪ. 

«Όσο υπάρχει διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος, θα επιστρέφει στην κοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στην αντιμετώπιση του νέου κύματος ακρίβειας. Υπογράμμισε δε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υλοποιεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και καταργεί την έκτακτη εισφορά.

Αναφορικά με τις απανωτές αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε πως η επιδότηση θα παραταθεί και πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία για όσο χρειαστεί. «Κάνουμε τις παρεμβάσεις που χρειάζονται πιο στοχευμένες. Όποια παρέμβαση κάνουμε πρέπει να είναι συνεχής και κάθε ευρώ που περισσεύει να επιστρέφει στην κοινωνία για να υπάρχει εμπιστοσύνη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «είμαστε έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί». Τόνισε δε, ότι το μήνυμα προς την Τουρκία είναι σαφές.

Τέλος, ο Στέλιος Πέτσας απέκλεισε το ενδεχόμενο για πρόωρες κάλπες, τονίζοντας πως οι εκλογές θα γίνουν το 2023 –δηλαδή στο τέλος της τετραετίας. Τόνισε επίσης πως δεν πρέπει να συγχέονται οι ενέργειες της κυβέρνησης για τη στήριξη των πολιτών με τον εκλογικό νόμο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό