13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θα σου άρεσε να είναι έτσι το SUV της McLaren [Renderings]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η McLaren αρνούνταν πεισματικά όλα αυτά τα χρόνια να κατασκευάσει και αυτή κάποιο SUV, γεγονός που εξηγεί εν μέρει γιατί η βρετανική μάρκα δεν είναι στην καλύτερη οικονομική της κατάσταση.

Τα ζητήματα ποιότητας έχουν επίσης επηρεάσει αρνητικά την απόδοση της εταιρείας, αλλά το SUV που ανακοίνωσε ο Michael Leiters, ο νέος CEO της, μπορεί να χρειάζεται χρόνο για να κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά είναι δεδομένο πως θα λειτουργήσει υπέρ της αύξησης των πωλήσεων και των κερδών της εταιρίας.
Μεταξύ άλλων, ο Leiters -ο οποίος αντικατέστησε τον Mike Flewitt στην ηγεσία της εταιρίας τον Ιούλιο του 2022- έχει ήδη δηλώσει ότι είναι λάτρης των SUV, ενώ έχει αξιοσημείωτη εμπειρία έχοντας εργαστεί τόσο στην Porsche όσο και πιο πρόσφατα στη Ferrari, για την Cayenne και την Purosangue, αντίστοιχα.

Οι γραφίστες του Kolesa ετοίμασαν δύο renderings του SUV της εταιρίας με έδρα το Woking της Αγγλίας, που μας δείχνουν πως φαντάζονται ότι θα μοιάζει αυτό, βασιζόμενοι στην τρέχουσα σχεδιαστική γλώσσα που πρωτοείδαμε με την Artura.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό