35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

«Θα σε πάνε τέσσερις» – Καμπάνια χτυπάει στα ίσια «Μπούκουρα» και «Μπαμπούλα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Γραφείο τελετών στο Ηράκλειο κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης στην Κρήτη και όχι μόνο! Η αιτία είναι μια σειρά από φωτογραφίες, που συνοδεύονται από 4 λέξεις…θα σε πάνε τέσσερις»!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια ανάρτηση από γραφείο τελετών στο Ηράκλειο, στην οποία η φράση «θα σε πάνε τέσσερις» έχει άλλη διάσταση. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι στο creta24.gr.αγορά νέας νεκροφόρας

Και αυτό γιατί οι «τέσσερις» είναι τροχοί και μάλιστα ολοκαίνουργιοι αφού το γραφείο τελετών ανέβασε φωτογραφίες της νέας του νεκροφόρας, την οποία φρόντισε να διαφημίσει με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο.

Δείτε την ανάρτηση και μερικά από τα σχόλια:

Πολλοί διαδικτυακοί φίλοι έσπευσαν να ευχηθούν το όχημα να είναι καλοτάξιδο -για ποιον δεν ξέρουμε-, ενώ τόσο στη σελίδα του γραφείου τελετών όσο και στο προσωπικό προφίλ του ιδιοκτήτη Κώστα Μπουνάκη τα χιουμοριστικα σχόλια έπεσαν βροχή. «Όλοι πεθαίνουν για να μπουν σε μία Mercedes» γράφει κάποιος και ένας άλλος συμπληρώνει πως το όχημα «δεν ανεβαίνει ανηφόρα με νεκρά αλλά με νεκρό».

Οι «ανταγωνιστές»: «Μπούκουρας» και «Μπάμπουλας»

Το γραφείο Τελετών «Μπούκουρας» δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Ο δημιουργός της σελίδας, Αλκίνοος Μπούκουρας, τρολάρει το ελληνικό ίντερνετ εδώ και καιρό, αποτελώντας τον καλύτερο εκπρόσωπο του μαύρου χιούμορ εκεί έξω.

Χρησιμοποιεί συχνά τα social media για να «διακωμωδήσει» τον θάνατο. Μια λαμπρή κίνηση μάρκετινγκ που προσφέρει αναγνώριση και γίνεται συχνά θέμα συζήτησης ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί το αποτέλεσμα να ενοχλεί κάποιους, θεωρώντας πως ένα τόσο τραγικό γεγονός δεν μπορεί να διακωμωδείται, υπάρχουν όμως και πολλοί που έστω και κρυφά, μπορεί να χαμογελάσουν.

Το γραφείο τελετών «Φάνης Μπαμπούλας & Υιός» είναι ένα από τα πιο γνωστά του κλάδου σε ολόκληρη την Ελλάδα, όχι τόσο για την… επωνυμία, όσο για τις πρωτότυπες διαφημιστικές καμπάνιες που δημιουργεί. Κάθε ανάρτησή του στα social media γίνεται viral!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό