18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θα προσλάβει 10000 Ευρωπαίους για να στήσει το Metaverse

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Facebook ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη 10.000 εργαζόμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να στήσει το περίφημο Metaverse, την πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που θεωρητικά θα είναι έτοιμη μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Σύμφωνα με τους αντιπροέδρους των τμημάτων Διεθνών Σχέσεων (Nick Clegg) και Προϊόντων (Javier Olivan), η απόφαση πάρθηκε ως ψήφος εμπιστοσύνης στις ικανότητες των Ευρωπαίων εργαζόμενων και της βιομηχανίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της Τεχνολογίας στη γηραιά ήπειρο, αλλά και στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Metaverse αποτελεί το όραμα της Facebook για έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας στον οποίο θα εισέρχονται οι χρήστες φορώντας τα VR headsets τους για να εργαστούν, να διασκεδάσουν, να εκπαιδευτούν, να ψωνίσουν, να δημιουργήσουν ή απλά να περάσουν την ώρα τους με τους φίλους τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Facebook]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό