20.7 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Θα πήγαινες σε ένα μπαρ με θέμα την ποπ κουλτούρα; Μια νέα επιχειρηματίας τολμά να είναι «basic»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι θα συνέβαινε αν υπήρχε ένα μπαρ που θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μόνο προγράμματα ριάλιτι ή τελετές βράβευσης; Η Kelsie Exley, επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου, οραματίζεται ακριβώς αυτό.

Στα 25 της χρόνια, έκλεισε το πρακτορείο μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ίδρυσε το Basic – τη δική της εκδοχή ενός αθλητικού μπαρ, αλλά για τους οπαδούς της ποπ κουλτούρας. Αντί για δεκάδες τηλεοράσεις που προβάλλουν διάφορα αθλήματα, το μπαρ της θα είναι ένα μέρος όπου οι οπαδοί της ποπ κουλτούρας θα μπορούν να συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν μαζί το τελευταίο σόου επανένωσης του Reality TV ή βραβεία όπως τα Όσκαρ και τα Grammy.

«Αυτό είναι ένα νέο εγχείρημα για μένα, αλλά κάτι που σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε η Kelsie. Λέει ότι εκτός από το να είναι σερβιτόρα για μερικά χρόνια, δεν έχει εμπειρία στον κλάδο. Αλλά αυτό δεν την έχει σταματήσει ποτέ στο παρελθόν.

Η Kelsie καταγράφει το ταξίδι της για την ίδρυση μιας επιχείρησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γνωρίσει viral επιτυχία.

Τι είναι το Basic;

«Το Basic είναι η δική μου εκδοχή του αθλητικού μπαρ», δήλωσε η Kelsie. «Είμαι μεγάλος οπαδός της ποπ κουλτούρας, αυτό είναι το αγαπημένο μου χόμπι. Λατρεύω να παρακολουθώ ριάλιτι σόου και σόου βραβείων το Met Gala», είπε. «Συνήθως βρίσκω τον εαυτό μου να παρακολουθεί αυτά τα γεγονότα ή τις εκπομπές μόνη μου στην κρεβατοκάμαρά μου ή στο σαλόνι μου. Ίσως μερικές φορές να έχω μερικές φίλες στο σπίτι, αλλά πάντα είχα αυτό το όραμα να βρίσκομαι σε έναν όμορφο χώρο όπως ένα μπαρ που είναι πολύ θηλυκό και να έχω γύρω μου άλλες γυναίκες και ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα και να έχουμε όλοι μαζί την εμπειρία να παρακολουθούμε τα βραβεία και τα ριάλιτι σόου», δήλωσε η Kelsie.

Γιατί το ονόμασε έτσι;

Στόχος της Kelsie είναι να πάρει πίσω τη λέξη «basic» και να δημιουργήσει έναν χώρο όπου όλοι θα νιώθουν ασφάλεια να τους αρέσει αυτό που τους αρέσει. «Το Basic είναι ένας όρος που έχει γίνει όπλο», δήλωσε η Kelsie. «Αν σε αποκαλούν basic, είναι σχεδόν σαν προσβολή. Αλλά για μένα – είμαι απλά περήφανη γι’ αυτό. Μου αρέσουν όλα αυτά τα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα αποκαλούσαν βασικά. Το απολαμβάνω και ξέρω ότι και πολλοί άλλοι άνθρωποι απολαμβάνουν αυτά τα πράγματα».

Το επόμενο βήμα

«Το επόμενο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να διοργανώσω pop-up εκδηλώσεις πριν ανοίξω το δικό μου μπαρ», δήλωσε η Kelsie. «Θέλω να διοργανώσω αυτές τις εκδηλώσεις και να δω αν θα έρθει κόσμος, αν θα κάνουμε ένα πάρτι παρακολούθησης του Met Gala ή ένα φινάλε της σεζόν του The Bachelor – ό,τι κι αν είναι, για να δοκιμάσω κατά κάποιο τρόπο την ιδέα της Basic και να δω αν ο κόσμος θέλει να έρθει, αν περνάει καλά και να δω ποια είναι η ανταπόκριση».

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Taylor Swift

«Νιώθω ότι η Taylor Swift ήταν η κύρια έμπνευση για όλη αυτή την ιδέα», δήλωσε η Kelsie. Προτού βγει στις αίθουσες η ταινία συναυλίας Eras Tour που έσπασε ρεκόρ, παρακολουθούσε δυσλειτουργικές live μεταδόσεις της συναυλίας στο TikTok στο διαμέρισμά της μόνη της με ένα ποτήρι κρασί.

«Σκέφτηκα: «Ω, πόσο ωραίο θα ήταν να είχαμε έναν χώρο όπου θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό μαζί με άλλα κορίτσια, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στα διαμερίσματά τους που παρακολουθούν μόνα τους αυτή τη στιγμή αυτή τη ζωντανή ροή»», είπε η Kelsie. Ελπίζει να διοργανώσει πάρτι παρακολούθησης του Eras Tour, πάρτι ακρόασης άλμπουμ, πάρτι χορού της Taylor Swift στο Basic. «Αυτό είναι σίγουρο ότι θα είναι μια μεγάλη εστίαση», δήλωσε η Kelsie.

: SBBC

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό