16.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Θα μπορεί η Red Bull RB17 να κυκλοφορεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο hypercar της Red Bull μπορεί στη στάνταρ μορφή του να κινείται μόνο σε πίστες και όχι σε δημόσιους δρόμους, μιας και δεν πληροί της απαιτούμενες προδιαγραφές.

Το βέβαιο είναι πως κάποιοι από τους συνολικά 50 που θα το αποκτήσουν θα θέλουν να το κυκλοφορούν και στη… γειτονιά τους και η λύση για αυτούς θα δοθεί από τη βρετανική εταιρεία Lanzante.

Η οποία ειδικεύεται σε τέτοιους είδους μετατροπές καθώς έχει να επιδείξει ανάλογες επεμβάσεις στις McLaren P1 GTR και Senna GTR, στις Pagani Zonda Revolution και Huayra R και τελευταία σε δύο Porsche 935.

Η βρετανική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τις επεμβάσεις που απαιτούνται προκειμένου και να μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα σε δημόσιους δρόμους και να μην χάσει τις επιδόσεις της στην πίστα.

Σίγουρα ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί είναι η υπερβολικά μικρή απόσταση της RB17 από το έδαφος αλλά και η παρουσία πολλών στοιχείων από ανθρακονήματα σχεδόν σε κάθε επιφάνειά της που βελτιώνουν την  αεροδυναμική απόδοση.

Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί και το κόστος της μετατροπής αλλά αυτό θα είναι μάλλον το τελευταίο που θα απασχολήσει τους μελλοντικούς κατόχους της RB17 που θα θέλουν να τη χαίρονται όλες τις μέρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό