16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θα μας ζητά να κάνουμε διάλειμμα από το Instagram

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναγνωρίζοντας εμμέσως την αρνητική επιρροή του Instagram στους εφήβους, το Facebook λαμβάνει μέτρα προστασίας. Εκτός από την προτροπή σε διάλειμμα από το Instagram, θα προειδοποιεί για το επικίνδυνο περιεχόμενο.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε το Facebook έρχονται ως απάντηση σε όλες τις αιτιάσεις και τις αποκαλύψεις που δείχνουν ότι γνωρίζει για τις πιθανές αρνητικές συνέπειες από την υπερβολική ενασχόληση των εφήβων με το Instagram. To πρώτο μέτρο που εισάγει το Facebook είναι το να επιτρέπει στους γονείς να επιβλέπουν το τι κάνουν οι έφηβοι εκεί, το δεύτερο είναι να ειδοποιεί για το ενδεχόμενο επικίνδυνου περιεχομένου και το τρίτο να συνιστά στον χρήστη να κάνει ένα διάλειμμα από το Instagram.

To Facebook ισχυρίζεται ότι οι ενέργειές του βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης του Instagram, εν μέσω αποκαλύψεων για το γεγονός ότι γνωρίζει για τις αρνητικές συνέπειες στην ψυχοσύνθεση των εφήβων από την υπερβολική χρήση του Instagram, αλλά επιλέγει να μείνει άπραγο, προκρίνοντας τα κέρδη πάνω από τις κοινωνικές συνέπειες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό