24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θα κολλούσα συναδέλφους αν επέστρεφα στη Βουλή όντας θετικός μετά από 5 μέρες νόσησης

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται»

Θετικός στον κορονοϊό μετά από 5 ημέρες νόσησης εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα social media.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας αφήνει αιχμές κατά της απόφασης για τη μείωση της υποχρεωτικής καραντίνας στις 5 ημέρες, σημειώνοντας ότι πολλοί εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στην δουλειά τους, με κίνδυνο να μεταδώσουν τον ιό.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό.

Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό.Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται… pic.twitter.com/HxJIlKSSW8

— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 13, 2022



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό