21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Θα κατασκευαστούν 20 εκ. τεμάχια

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι προβλέψεις μιλούν για κάλυψη του 50% της παραγωγής της νέας οικογένειας από το Samsung Galaxy S22. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί, σε απόλυτα αριθμητικά δεδομένα, σε πλήθος 20 εκατομμυρίων μονάδων για το Samsung Galaxy S22.

H νέα οικογένεια συσκευών θα είναι τα Samsung Galaxy S22, S22+ και η κορυφή της γκάμας που θα είναι το Samsung Galaxy S22 Ultra. To βασικό μοντέλο είναι εκείνο που θα λάβει τη μερίδα του λέοντος από την άποψη της παραγωγής, καθώς υπολογίζεται ότι 20 εκατομμύρια μονάδες θα κατασκευαστούν στα εργοστάσια της Samsung. Αυτό που υπολογίζεται είναι ότι το 50% περίπου της παραγωγής της νέας σειράς θα καλυφθεί από το Samsung Galaxy S22.

Η Samsung αναμένει ότι αυτή είναι η συσκευή που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον από τη νέα σειρά. Ένα ποσοστό 20% των αποστολών στις αγορές θα καλύψει το Galaxy S22+ και ένα ποσοστό 20 με 30% θα καλυφθεί από το Samsung Galaxy S22 Ultra, το οποίο ναι μεν θα είναι και το πιο ακριβό της γκάμας, αλλά θα είναι και το πιο εξελιγμένο μοντέλο, επομένως εκτιμάται ότι θα κεντρίζει το ενδιαφέρον όσων θέλουν κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο στο χέρι τους.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει κυκλοφορήσει ως πληροφορία είναι ότι το Samsung Galaxy S22 θα έχει δύο πιθανούς επεξεργαστές για όλη τη σειρά, τον Samsung Exynos 2200 και τον Qualcomm Snapdragon 898, αμφότεροι εκ των οποίων θα είναι κατασκευασμένοι με βάση την αρχιτεκτονική των 4 nm.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό