19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποφασισμένος να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ της ήττας στον πρώτο αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας (0-2) και να δώσει συνέχεια στη φετινή ευρωπαϊκή του διαδρομή είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται αύριο τους Βούλγαρους στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

«Υψηλού επιπέδου δυσκολίας είναι το αυριανό παιχνίδι. Είπα και μετά το πρώτο ματς στη Βουλγαρία πως παίζοντας σε άλλη χώρα, διαθέτοντας ένα γκρουπ παικτών λίγες μόνο μέρες μαζί και έχοντας δεχτεί γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, άλλαξε τα πάντα! Χάσαμε τον τρόπο μας, τη συγκέντρωση, την ισορροπία, την αυτοπεποίθηση, το μυαλό μας. Δε χάσαμε το μυαλό μας απλά κοιτώντας… τα άστρα. Δεν είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας αυτό που είδαμε την περασμένη εβδομάδα στη Σόφια», σχολίασε, αρχικά, ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Ρασβάν Λουτσέσκου.

«Θέλουμε αύριο οι φίλαθλοί μας να δημιουργήσουν απίθανη ατμόσφαιρα, όπως δεν το έχουν κάνει ποτέ! Να δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην πρόκριση και αντίθετα πίεση στον αντίπαλο, όπως ακριβώς συνέβη και σε μας, με την πίεση που μας άσκησαν οι φίλαθλοι της Λέφσκι. Εχουμε μια νέα ομάδα, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα, στο ξεκίνημα της χρονιάς χρειαζόμαστε τα πάντα», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι, θα έχουμε μεγαλύτερη συνοχή, θα ετοιμάσουμε μια ενδιαφέρουσα ομάδα για το μέλλον. Αύριο θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο μετά το εις βάρος μας 2-0 από το πρώτο ματς. Θέλουμε να πάρουμε… εκδίκηση, όχι μόνο για το αποτέλεσμα , αλλά και για τον τρόπο που παρουσιαστήκαμε στο ματς στη Βουλγαρία. Η ενδεκάδα έχει αποφασιστεί, αλλά το παιχνίδι θα το κερδίσουν όχι μόνο αυτοί που θα αρχίσουν, αλλά και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο για να βοηθήσουν».

Ερωτηθείς σχετικά- με βάσει ζήτημα που δημιουργήθηκε με την παραμονή του παίκτη στην ομάδα- ο Λουτσέσκου είπε για τον Γιάσμιν Κούρτιτς. «Ήταν από τους κορυφαίους παίκτες μας την περασμένη σεζόν. Πιστεύω ότι με κουβέντες που πραγματοποιήθηκαν και από τις δυο πλευρές, έγιναν τα σωστά βήματα. Ο Γιάσμιν θα ήθελε να μείνει περισσότερο στην ομάδα. Είναι εδώ, έχει κίνητρο και μεγάλη επιθυμία να είναι μέλος της ομάδας και είναι συγκεντρωμένος στο να πετύχουμε την πρόκριση αύριο».

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, με τη σειρά του, δήλωσε: «Έχουμε δύσκολη κατάσταση, είμαστε επαγγελματίες, όμως. Θα παλέψουμε για να σκοράρουμε, θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να προκριθούμε. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Κάναμε κακό παιχνίδι στη Βουλγαρία. Αύριο, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα παλέψουμε για να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, τόσο στην άμυνα , όσο και στην επίθεση. Χρειάζεται να έχουμε συνοχή, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Είμαι σίγουρος ότι αν τα κάνουμε όλα αυτά, θα είμαστε η ομάδα που θα προκριθεί. Ξέρουμε πώς παίζουν οι αντίπαλοι, όπως το ξέραμε και πριν το πρώτο παιχνίδι. Είδαμε και διορθώσαμε τα προβλήματα που κάναμε στον αγώνα στη Βουλγαρία. Πρέπει αύριο να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, πρέπει να πορευόμαστε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να κατακτήσουμε φέτος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στο αυριανό παιχνίδι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό