21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θα ετοιμάσει με άλλους συνεργάτες τα επόμενα FIFA games

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χθεσινή ανακοίνωση της EA πως θα αφήσει στην άκρη το brand της FIFA από το μεθεπόμενο football simulation, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023 με τίτλο EA Sports FC, δεν έμεινε αναπάντητη από την…FIFA. Συγκεκριμένα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε τη δική της ανακοίνωση – επισήμανση πως «το μοναδικό αυθεντικό, πραγματικό παιχνίδι που θα φέρει το όνομα της FIFA θα είναι και το καλύτερο για τους gamers και τους φίλους του ποδοσφαίρου».

Επιπλέον, η FIFA τονίζει πως θα ακολουθήσει πλέον ένα μοντέλο αδειοδότησης των brands της χωρίς αποκλειστικότητες και ήδη συνεργάζεται με άλλα studios και εκδότες για την ανάπτυξη νέων gaming projects. Η αρχή θα γίνει με παιχνίδια που δεν θα είναι simulations και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2022, δηλαδή επάνω στην ώρα για τα FIFA World Cup Qatar 2022 και FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023. Το πρώτο πραγματικά μεγάλο simulation αναμένεται το 2024.

Ακολουθεί η δήλωση του προέδρου της FIFA, κ. Gianni Infantino,

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το μοναδικό αυθεντικό, πραγματικό παιχνίδι που θα φέρει το όνομα της FIFA θα είναι και το καλύτερο για τους gamers και τους φίλους του ποδοσφαίρου. Το brand της FIFA είναι παγκόσμιο και συνώνυμο της αυθεντικότητας. FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25 και FIFA 26 κ.ο.κ., η σταθερά θα είναι το brand της FIFA και θα παραμείνει για πάντα το καλύτερο.
Ο τομέας των διαδραστικών παιχνιδιών και των eSports βρίσκεται σε μια τρομερά ανοδική πορεία ανάπτυξης και διαφοροποίησης. Η στρατηγική της FIFA είναι να διασφαλίσει πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε το έπακρο όλες τις μελλοντικές επιλογές και να εξασφαλίσουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και ευκαιριών για τους gamers, τους οπαδούς, τα μέλη των ενώσεων και τους συνεργάτες μας.

Μετά την «πατάτα» της Konami και το σχίσμα μεταξύ EA και FIFA, μένει να δούμε αν η τελευταία θα καταφέρει να βρει το studio που θα φτιάξει το επόμενο μεγάλο football simulation.

[FIFA]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό