23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θα ενημερώνει τους χρήστες για τις «πτώσεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ύστερα από το μεγάλο blackout του Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger, η πλατφόρμα που είναι δημοφιλής για τις φωτογραφίες και τα Stories «υπέφερε» από μια επιπρόσθετη διακοπή λίγες ημέρες αργότερα, της οποίας η διάρκεια ήταν πολύ μικρότερη αυτή τη φορά.

Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης του Instagram αποφάσισε να δοκιμάσει μια νέα λειτουργία που θα στέλνει την ειδοποίηση «it’s not just you» στους χρήστες εντός εφαρμογής και θα τους ενημερώνει ότι οι τεχνικοί εργάζονται για να διορθωθεί το πρόβλημα, αντί να τους αφήνει σε σύγχυση.

Σύμφωνα με το Instagram:

Δοκιμάζουμε μια νέα δυνατότητα που θα σας ειδοποιεί στο Activity Feed όταν θα αντιμετωπίζουμε τεχνικό πρόβλημα και όταν θα επιλύεται. Δεν θα στέλνουμε ειδοποίηση κάθε φορά που υπάρχει διακοπή, αλλά όταν βλέπουμε ότι οι άνθρωποι είναι μπερδεμένοι και αναζητούν απαντήσεις. Θέλουμε να δούμε εάν με αυτή μας την ενέργεια θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα μελλοντικά.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν η συγκεκριμένη λειτουργία θα περιοριστεί μόνο στο Instagram ή εάν θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες πλατφόρμες της Facebook. Η δοκιμή της λειτουργίας θα ξεκινήσει πρώτα στις ΗΠΑ και θα συνεχιστεί για τους επόμενους μήνες και τότε θα αποφασιστεί, εάν θα αποτελέσει μόνιμη λειτουργία στις υπηρεσίες του Instagram.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό