26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Θα είναι αγκαλιά με την αδελφή μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή “Πρωινό”, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι νιώθει “μουδιασμένη”μετά από αυτη την απώλεια αλλά και πως ζήτησε βοήθεια από ειδικό για να την διαχειριστεί: 

«Αισθάνομαι μετέωρη και μουδιασμένη. Το μόνο που με σώζει είναι η δουλειά και η χρησιμότητα προς τους άλλους. Εκεί βρίσκω τον εαυτό μου. Όταν όμως σταματάει αυτό, γιατί δε μπορείς να δουλεύεις 24 ώρες το 24ωρο νιώθω χαμένη. Δεν ξέρω αν πατάω τα πόδια μου στη γη, δεν ξέρω τι κάνω. Εκεί χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη. Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί με στήριξαν οι άνθρωποι την ημέρα που έχασα τη μητέρα μου.

Τώρα θα είναι η μητέρα μου και η αδελφή μου αγκαλιά. Θα είναι πιστεύω, όπως λέει και η εκκλησία μας, οι ψυχές τους καλά εκεί. Με βοήθησε το κομμάτι της πίστης, είναι ένα δεκανοίκι. Η πίστη και η τέχνη είναι θεραπευτικές. Ένας λόγος που θέλω να ξεκινήσω να κάνω πάλι θέατρο είναι για να έρθω κοντά στο κοινό, πιστεύω ότι θα με θεραπεύσει. Αν για μένα είναι μία φορά δύσκολη η απώλεια, για τον πατέρα μου είναι 10 φορές γιατί ήταν μαζί 63 χρόνια.

Είμαι πολύ υπερήφανη που κατάγομαι από μία τέτοια μητέρα. Ο πατέρας μου θέλει μεγαλύτερη στήριξη κι εγώ πρέπει να βρω τη δύναμη να βγω από αυτό σιγά σιγά για να τον στηρίξω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό