21.7 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Θα δώσουμε τον αγώνα για την ανανέωση και ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Για εμένα ο μεγάλος νικητής σήμερα είναι το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου στις πρώτες δηλώσεις της από τη Χαριλάου Τρικούπη για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ερωτηθείσα αν θα στηρίξει κάποιον υποψήφιο στον β’ γύρο απέφυγε να απαντήσει, μιλώντας πάντως για την ανάγκη «ανανέωσης».

«Σήμερα είναι μία ημέρα νίκης για το ΠΑΣΟΚ. Οι 300.000 μέλη και φίλοι που συμμετείχαν στη διαδικασία έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα επαναφοράς του Κινήματος με την κοινωνία και ελπίδας και προοπτικής. Επωμιζόμαστε μία μεγάλη ευθύνη να μην τους απογοητεύσουμε και να γίνουμε αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα που μετά τις 14 Οκτώβρη θα είναι ισχυρή αντιπολίτευση και άξια κυβέρνηση της χώρας όποτε γίνουν εκλογές» ανέφερε συγκεκριμένα.

«Έχουμε μία εβδομάδα ακόμα. Βεβαίως το ποιος θα εκλεγεί έχει την αξία του. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ενότητά μας. Είναι η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων. Είναι η πολλή δουλειά. Σε ό,τι με αφορά αισθάνομαι ότι άνοιξα έναν δρόμο που σήμερα βλέπουμε να αποδίδει καρπούς. Θα είμαι μπροστά στην πρώτη γραμμή γιατί αυτό οφείλω σε όλους τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν» πρόσθεσε για να συμπληρώσει:

«Θα δώσουμε τον αγώνα για τις ιδέες μας και τις θέσεις μας, για την αντίληψη που έχω για την ανανέωση και ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να είναι κυρίως χρήσιμο για τη χώρα. Θα συνεχίσουμε μαζί. Για εμένα ο μεγάλος νικητής σήμερα είναι το ΠΑΣΟΚ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό