18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θα δούμε και έκδοση με 16GB μνήμη RAM;

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τη Xiaomi να έχει ήδη κυκλοφορήσει τα κορυφαία Mi 10 και Mi 10 Pro, είναι λογικό να περιμένουμε την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, την πιο premium σειρά Mi Mix. Πέρσι δεν υπήρξε κάποιο νέο Mix, πέραν του πανάκριβου και πιο πολύ concept Mix Alpha, όμως φέτος όπως φαίνεται θα αλλάξει αυτό.

Στο Weibo εμφανίστηκε χρήστης να που υποτίθεται γράφει σχόλια από τη συσκευή Xiaomi Mi Mix 4, μία συσκευή δηλαδή που δεν έχει καν κυκλοφορήσει. Αυτό γέννησε πολλά ερωτήματα στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας της Xiaomi, όμως ποτέ δεν υπήρξε κάποια απάντηση. Βέβαια δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως ο χρήστης έγραφε από την εν λόγω συσκευή ή αν απλά βρήκε κάποιον τρόπο να πειράξει τις πληροφορίες ώστε να φαίνεται απλά.

Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως λίγο αργότερα εμφανίστηκε μία μυστήρια συσκευή στο Geekbench, η οποία θεωρείται πως είναι κάποια έκδοση του Mi Mix 4 με 16GB RAM. Μία ακόμη διαφορά σε σχέση με την τελευταία φορά που είδαμε τη συσκευή στο Geekbench είναι ο χρονισμός του επεξεργαστή, καθώς ο Snapdragon 865+ που είδαμε πριν λίγες ημέρες ήταν χρονισμένος στα 2.96GHz ενώ σε αυτή τη συσκευή ανέβηκε στα 3.28GHz.

Η διαφορά στις συχνότερες και η μεγαλύτερη RAM φαίνεται να δίνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα, με τις δύο συσκευές των 16GB και 8GB RAM να έχουν 1500 και 922 Single-Core Score και 3528 και 3320 Multi-Core Score αντίστοιχα. Όλα βέβαια παραμένουν προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και δε γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο γύρω από το μέλλον της σειράς Mix.

Περιμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση ή ανακοίνωση από την εταιρεία. Εσείς πιστεύετε ότι τα 16GB RAM σε ένα smartphone είναι υπερβολή ή όντως μπορούν να αξιοποιηθούν;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό