18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Θα διοργανωθεί σε φυσική μορφή, το Techblog θα είναι εκεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τα σχέδια ολόκληρου του πλανήτη, αλλά το Consumer Electronics Show (CES) του 2022 θα γίνει κανονικά. Η γιορτή της τεχνολογίας θα λάβει χώρα κανονικά στο Λας Βέγκας σε λίγους μήνες με αρκετές νέες κατηγορίες. Το Techblog θα είναι εκεί!

Στη CES 2022 θα δούμε, εκτός από τις παραδοσιακές κατηγορίες, για πρώτη φορά εκθέματα στην κατηγορία της τεχνολογίας για το φαγητό και την εστίαση, καθώς και στοιχεία διαστημικής τεχνολογίας. Από τον Ιανουάριο του 2020 έχει περάσει καιρός και τώρα ήρθε η στιγμή που θα μπορούν οι φίλοι της υψηλής τεχνολογίας να επισκεφθούν και πάλι δια ζώσης τα περίπτερα στο Λας Βέγκας.

Η CES του 2021 ήταν ένα εξολοκλήρου virtual event και το Consumer Electronics Show του 2022 θα είναι το πρώτο που γίνεται με φυσική παρουσία στην εποχή του Co-19. To Las Vegas Convention Center θα συγκεντρώσει εκθέματα και πλήθος από τις 5 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2022, οπότε μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και τα όσα θα παρουσιαστούν εκεί.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό