31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Θα γίνει break σε game 5 και ελπίζω να το κάνει η Μακάμπι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το καθήκον του και «έσπασε» την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε πέμπτο και τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ, όπου ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου.

Ο Όντετ Κάτας, έκανε το δικό του σχόλιο ενόψει του game 5, με τον ίδιο να τονίζει ότι κάποια ομάδα κάνει break την άλλη βδομάδα και εύχεται αυτή να είναι η δική του.

«Μας έλειπαν πάρα πολλοί παίκτες. Ήταν σημαντικό για εμάς να ξεκουράσουμε μερικούς και η ασθένεια του Σόρκιν ήταν ξαφνική. Παίξαμε σε σχήματα που δεν είχαμε συνηθίσει. Παλέψαμε για 35 λεπτά και όποιος έπαιξε έδωσε το μάξιμουμ και ήμασταν κοντά στη νίκη».

Για το ότι στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague, καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει κερδίσει το 5ο παιχνίδι των Play offs: «Υπάρχουν τρία Game 5 τώρα (σ.σ. Βαρκελώνη, Αθήνα, Μονακό). Έχω την αίσθηση ότι θα γίνει (το μπρέικ) την επόμενη εβδομάδα και ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς».

Για τον Μπόλντγουιν και τον ΝτιΜπαρτολομέο: «Αφού τραυματίστηκε ξανά, εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι μακάρι να είχαμε ενεργήσει διαφορετικά και να τον είχαμε υποδεχτεί υγιέστατο. Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση του ΝτιΜπαρτολομέο δεν είναι πολύ σοβαρή. Είναι ο αγώνας 72 ή 73 φέτος, και αυτό είναι μέρος του ζητήματος. Δεν είναι εύκολο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό