24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θα έχουν τον μεγαλύτερο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16GB RAM

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι μέρες περνάνε και η παρουσίαση των Galaxy Note 20 της Samsung πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα για τα δύο νέα smartphone της εταιρείας είναι ολοένα και περισσότερες. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τα Galaxy Note 20 θα έχουν τον μεγαλύτερο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που υπάρχει στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, τα Note 20 θα έχουν τον 3D Sonic Max in-display fingerprint scanner της Qualcomm ο οποίος θα είναι κατά 17 φορές μεγαλύτερος από τον προηγούμενο και θα επιτρέπει το διάβασμα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων από δύο δάχτυλα ταυτόχρονα. Μαζί με το μέγεθος του αισθητήρα, θα αυξηθεί και η ταχύτητα ανάγνωσης του αποτυπώματος.

Η θέση του αισθητήρα θα παραμείνει κεντρικά στο smartphone. Σε αυτό το σημείο αναφέρουμε ότι το απλό Note 20 λέγεται ότι θα έχει οθόνη 6.42 ιντσών ενώ η Plus έκδοση θα έχει οθόνη 6.87 ιντσών. Η οθόνη αναμένεται να έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ενώ την θέση του SoC θα αναλάβει ο Exynos 992 που θα φέρει ορισμένες βελτιώσεις του ήδη υπάρχοντος Exynos 990, σε συνδυασμό με 16GB μνήμη RAM.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό