21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θα έχει under display κάμερα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Samsung Galaxy Z Fold 3 εκτιμάται ότι θα έχει κάμερα κάτω από την οθόνη, με τις περισσότερες φήμες να συμφωνούν ως προς αυτό. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι το πρώτο της Samsung με αυτό το χαρακτηριστικό.

Διάφορες πηγές στο Internet εκφράζουν διαφορετικές απόψεις για το εάν η απόφαση της Samsung να βάλει την κάμερα κάτω από την οθόνη του Galaxy Z Fold 3 είναι καλοδεχούμενη ή όχι. Όσοι εκφράζουν θετική άποψη, εκτιμούν ότι αυτό θα δώσει μεγαλύτερο χώρο στην προβολή περιεχομένου στο foldable, ενώ όσοι εκφράζουν τις ενστάσεις τους θεωρούν ότι η τεχνολογία δεν είναι ακόμα τόσο καλή όσο στις άλλες υλοποιήσεις τύπου punch hole ή notch. Επομένως, οι επικριτές εκτιμούν ότι υπάρχει ζήτημα ποιότητα στη φωτογράφιση.

Το ζήτημα που προκύπτει και απασχολεί δεν είναι τόσο πολύ στο πεδίο της selfie φωτογραφίας, όσο στην εκτέλεση βιντεοκλήσεων. Μένει να δούμε εάν τελικά η Samsung προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση με το νέο της μοντέλο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό