18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θα έχει Exynos 980 και τετραπλή κάμερα 64MP

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έχει ξεκινήσει τον εμπλουτισμό του καταλόγου της με τα 5G smartphones. Μετά το Galaxy A71, αναμένεται να προστεθεί στη σειρά το Samsung Galaxy A51 5G, ένα ακόμα mig-range 5G smartphone.

Τι αποκαλύπτει η καταχώρηση

Το Samsung Galaxy A51 5G έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ, και η καταχώρηση αποκάλυψε αρκετά χαρακτηριστικά του. Αρχικά, το Galaxy Α51 5G θα έχει τετραπλή κάμερα. Η κύρια θα είναι στα 64MP, θα υπάρχει ένας τηλεφακός 12MP, και ένας αισθητήρας βάθους 5MP. Δεν γνωρίζουμε τι θα είναι η τέταρτη κάμερα, αλλά ίσως είναι macro.

Η TENAA δεν αποκαλύπτει τίποτα για την οθόνη του Galaxy A51 5G, αλλά αναφέρει ότι θα έχει selfie κάμερα 32MP, κατά πάσα πιθανότητα σε punch hole. Επιπλέον, στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο Exynos 980, τον οποίο θα συνοδεύουν 8GB μνήμη RAM.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον αποθηκευτικό χώρο, αλλά εφόσον αναφερόμαστε σε mid-range λογικά θα υποστηρίζει επέκταση μνήμης μέσω microSD. Επίσης, το Samsung Galaxy A51 5G αναμένεται να έχει USB type-C, θύρα ακουστικών, και dual-band Wi-Fi.

Τέλος, η καταχώρηση στην TENAA αποκαλύπτει ότι το Galaxy A51 5G θα έχει πάχος 8,1 χιλιοστά, θα ζυγίζει 185 γραμμάρια, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.370mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25W.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό