15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θα έχει ταχεία φόρτιση 25W

Ειδήσεις Ελλάδα

H διαδικασία έγκρισης της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S21 FE αποκαλύπτει ότι θα φορτίζει πολύ γρήγορα. Στην πιστοποίηση της 3C στην Κίνα φαίνεται ότι το Samsung Galaxy S21 FE θα υποστηρίζει φόρτιση στα 25W.

Δεν έχει γίνει σαφές ακόμα το εάν θα υπάρχει στη συσκευασία ο φορτιστής των 25W, αλλά αυτό θα φανεί αργότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S21 FE, για το οποίο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις στο εμπορικό λανσάρισμά του.

Το προηγούμενο μοντέλο, το Samsung Galaxy S20 FE είχε στο πακέτο έναν φορτιστή 15W, επομένως το νεότερο μοντέλο υπόσχεται πιο γρήγορες ταχύτητες ανάκτησης ενέργειας, άρα και καλύτερη αυτονομία. Η μπαταρία του Samsung Galaxy S21 FE θα έχει χωρητικότητα 4500 mAh, με δυνατότητες 5G, κάτι που από μόνο του είναι ενεργειακά απαιτητικό.

Μένει να δούμε τώρα το πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό