13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θα έχει πενταπλή κάμερα 150MP;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κορυφαίο Galaxy S20 Ultra της Samsung που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε ενσωματώνει κάμερα των 108MP η οποία έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα στο auto focus. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Samsung εργάζεται στην βελτίωση της κάμερας του Galaxy S21 το οποίο πιθανόν θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2021.

Η πηγή αναφέρεται στην ενσωμάτωση κάμερας πενταπλής διάταξης στην πλάτη η οποία θα χρησιμοποιεί ως κύριο αισθητήρα έναν των 150MP. Αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος αισθητήρας ανέρχεται στα 108MP και ενσωματώνεται σε smartphone όπως το S20 Ultra, Mi 10 και Mi Note 10. Πρακτικά, με τον ερχομό του Galaxy S21, η Samsung θέλει να αυξήσει τον αριθμό των MP περίπου κατά 50%. Ταυτόχρονα, η κάμερα αυτή θα ενσωματώνει και laser autofocus τεχνολογία.

Οι υπόλοιπες τέσσερις κάμερες λέγεται ότι θα είναι μία 64MP telephoto, μία 16MP ultrawide. Επιπλέον, θα υπάρχει μία κάμερα 12MP macro και τέλος ένας αισθητήρας 3D ToF.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι, οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ίδια την Samsung ή κάποια έμπιστη πηγή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό