22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θα έρθει με κυρτή οθόνη 120Hz και in-display selfie κάμερα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι για τη σειρά Xiaomi Mi MIX ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η εταιρεία τράβηξε την προσοχή του κοινού με το άκρως εντυπωσιακό Mi MIX Alpha. Το τελευταίο, όμως, είναι ένα concept smartphone και δεν αναμένεται να το δούμε στην αγορά σε μαζική παραγωγή. Γι’ αυτό το πραγματικό ερώτημα είναι τι συμβαίνει τελικά με το Xiaomi Mi MIX 4.

Η Xiaomi δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, αλλά έχει επιβεβαιώσει ότι εργάζεται ήδη επάνω στην ανάπτυξη ενός νέου premium high-end smartphone. Με δεδομένο ότι έχει ολοκληρώσει τις προσθήκες στη σειρά Mi 10, το ποντάρισμα πηγαίνει είτε στη σειρά Mi Note είτε στη σειρά Mi MIX. Μάλιστα, μια νέα διαρροή στο κινέζικο δίκτυο Weibo έφερε στο προσκήνιο δύο συσκευές με κωδικές ονομασίες Apollo και Verthandi, οι οποίες χαρακτηρίζονται από πολύ κυρτό panel με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, τουλάχιστον το ένα από τα δύο να αναφέρεται στο Xiaomi Mi MIX 4.

Εξάλλου, η εταιρεία έχει δημιουργήσει πλέον ξεχωριστό επίσημο λογαριασμό για τη σειρά Mi MIX στο δίκτυο Weibo, οπότε είναι ξεκάθαρο πως βλέπει πολύ σοβαρά την εξέλιξη της. Αν βασιστούμε στο ένδοξο παρελθόν της σειράς που συμπεριλαμβάνει συνεργασία με τον διάσημο σχεδιαστή Philippe Starck, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν βλέπαμε για πρώτη φορά την εμπρόσθια κάμερα κρυμμένη κάτω από την οθόνη του Xiaomi Mi MIX 4.

Για να δούμε…

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό