24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Θα έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, με την αποχώρηση της «ομάδας Αχτσιόγλου» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ μένουν δεκάδες χιλιάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Mega «Live News», ενώ αναφερόμενη στις αποχωρήσεις τόνισε: «Δεν σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία, δεν δέχονται τη λαϊκή εντολή του περασμένου Ιουνίου και τα χιλιάδες στελέχη που εξέλεξαν νέο πρόεδρο. Θα έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα και στον Δημήτρη Παπαδημούλη: «Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους».

«Υπονόμευσαν τον πρόεδρο από την πρώτη ημέρα»

H Δώρα Αυγέρη πρόσθεσε ότι τόσο η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου όσο και του Ευκλείδη Τσακαλώτου «υπονόμευσαν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη ημέρα της εκλογής του».

Για τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τρίτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι μία δύσκολη συγκυρία. Επιπλέον, χαρακτήρισε «πολύ κακή στιγμή» την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που συσχέτισε την υποχώρηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ με τις προσφορές 50% της Black Friday.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό