23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Θαναηλάκης για «DEAL»: «Θα πρέπει να βρούμε τρόπο όταν παίζει ο Ολυμπιακός να μην έχουμε γυρίσματα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Θαναηλάκης, είναι από τους πιο ένθερμους δημοσιογράφους και υποστηρικτές του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να μην χάνει ευκαιρία να το δείχνει όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας μας, και η φωνή του έχει συνδεθεί με τους αγώνες των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη.

Ο δημοσιογράφος, έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα του και έκανε την έκπληξη μιας και θα παρουσιάζει στον σταθμό του ALPHA το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι DEAL. Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για το γεγονός και τόνισε χαρακτηριστικά πως εάν οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για όταν παίζει ο Ολυμπιακός, εκείνος να μην βρίσκεται στα γυρίσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είναι πρωτόγνωρο για εμένα, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα. Είχε γίνει ένα δοκιμαστικό πριν από καιρό, μου είπαν οι άνθρωποι που ήταν εκεί ότι ήταν καλό.

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα έχω κάποιο τηλέφωνο και θα υπάρχει εξέλιξη σ’ αυτό το θέμα, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι απ’ ότι έμαθα. Και μάλιστα άνθρωποι που έχουν κάνει τηλεπαιχνίδια, ηθοποιοί.

Αν υπάρξει τελικά η οριστικοποίηση της συμφωνίας θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο, όταν παίζει ο Ολυμπιακός να μην έχουμε γυρίσματα, δεν γίνεται διαφορετικά”

Απάντησε και στο υποθετικό σενάριο του δημοσιογράφου για το ποιο από τα δύο θα επέλεγε: “Τον Ολυμπιακό” είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος τόνισε επίσης ότι θα προσπαθήσει να αποφύγει ποδοσφαιρικούς χαρακτηρισμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό