24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Θανάσης Βισκαδουράκης: Το ατύχημα του γιού του, η ανησυχία των followers και το μήνυμά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ πόσταρε ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης που τον έδειχνε να ακολουθεί με το αυτοκίνητό του, το ασθενοφόρο που μετέφερε τον γιο του στο κέντρο υγείας του Δήμου Παλαμά, προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η ανησυχία των διαδικτυακών του φίλων και όσων το έμαθαν σαφώς και ήταν μεγάλη και τα social media του κατακλύστηκαν από ευχές για ταχεία ανάρρωση. Το συγκεκριμένο βίντεο στη συνέχεια ο Θανάσης Βισκαδουράκης το διέγραψε από τον λογαριασμό του, ενώ έκανε μια νέα ανάρτηση.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Ο Ιερώνυμος είχε ένα ατύχημα μα όλα πήγαν καλά και σιγά σιγά αναρρώνει. Σας ευχαριστούμε!» έγραψε στο story που ανήρτησε.

φωτογραφία instagram

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του Ιερώνυμο και ποστάρει συχνά φωτογραφίες μαζί του και σε συνέντευξή του έχει παραδεχθεί: «Μετά τη γέννηση του γιου μου, η ζωή μου φέρεται πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαι κάλος μπαμπάς και σκέφτομαι ότι τελικά θα ήθελα να έχω κάνει πολλά παιδιά». Ενώ σε γενέθλιά του έχει δηλώσει: «Μόνο ευτυχία, μόνο χαρές, υπομονή, μάθηση, υπευθυνότητα και πολλά ακόμα. Θεέ μου, είμαι ευγνώμων. Παιδί μου, σ’ αγαπώ ως τον ουρανό». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό