24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Θήκη μετατρέπει το iPhone σε Game Boy για retro gaming

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bitmo Lab παρουσίασε σήμερα το GameBaby, μια θήκη που σας επιτρέπει να παίζετε ρετρό παιχνίδια στο iPhone σας. Το GameBaby είναι ένα έξυπνο αξεσουάρ που αποτελείται από δύο μέρη και προσθέτει ένα d-pad και κουμπιά στο iPhone για gaming, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως προστατευτική θήκη για καθημερινή χρήση.

Το κάτω μέρος της θήκης μπορεί να αποσπαστεί από το επάνω μέρος και να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του iPhone, παρέχοντας μια φυσική διεπαφή που είναι ιδανική για ρετρό παιχνίδια (τα οποία έγιναν πρόσφατα διαθέσιμα στο iOS μέσω emulator όπως η Delta). Όταν δεν παίζετε παιχνίδια, μπορεί να στερεωθεί στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, για προστασία με πρόσθετη λειτουργία παιχνιδιού.

Η θήκη δεν έχει ρεύμα και δεν συνδέεται με το iPhone με κανέναν τρόπο, κάτι που υποδηλώνει ότι είναι capacitive και έχουν σχεδιαστεί για να ενεργοποιούν κουμπιά στην οθόνη. Σύμφωνα με τη Bitmo Lab, η θήκη είναι συμβατή με τις διατάξεις κουμπιών Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advanced και NES, με προσαρμοσμένα skins που προσφέρουν “τέλεια συμβατότητα” σε διαφορετικές διατάξεις handheld κονσολών.

Το GameBaby έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί με τις διατάξεις που διατίθενται μέσω του emulator Delta. Θα είναι διαθέσιμο για το iPhone 15 Pro Max και το iPhone 16 Pro Max.

Το GameBaby μπορεί να γίνει παραγγελία για 20 $ για τις πρώτες 1.000 μονάδες, με την τιμή προπαραγγελίας να ανέρχεται στα 25 $ μετά τη συμπλήρωση των 1.000. Η αποστολή του αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό