22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέμης Αδαμαντίδης για την πρώην σύντροφό του: «Μια σπρωξιά, μια φωνή πιο δυνατή… της είπα συγγνώμη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την Βαρβάρα Κίρκη: «Ο χωρισμός είναι οριστικός. Το είπε και η ίδια… Εγώ θα ήθελα να δω την Βαρβάρα με οικογένεια. Εγώ έχω κάνει και οικογένεια και παιδιά. 

Υπάρχει μια περίοδος που δυο άνθρωποι είναι καλά μαζί. Όταν σταματάει αυτό, προτιμότερο είναι να μην είναι μαζί. Είναι καλό να τελειώνουν ήρεμα τα πράγματα. Αυτό που συνέβη ήταν κάτι πολύ ήπιο. Δεν μπορώ να χτυπήσω άντρα στη μούρη, θα χτυπήσω γυναίκα; Μια σπρωξιά, δυο λόγια, μια φωνή πιο δυνατή. Της είπα συγγνώμη. Άλλο μια διαφωνία και ένας διαπληκτισμός και άλλο τραυματισμοί, όλα αυτά είναι τρέλα. Η νομοθεσία κάπου σκουντουφλάει. Ακρωτηριάζουν και λίγο τον άντρα; Αν είχε συμβεί το αντίθετο, είναι εύκολο για έναν άντρα να πει ότι μου έριξε μια με το τακούνι, ή μου έριξε ένα μπάτσο;» είπε χακτηριστικά ο τραγουδιστής. 

Να θυμίσουμε ότι η Βαρβάρα Κίρκη είχε δηλώσει: «Δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό