20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την πειραϊκή ομάδα.

Στα πρώτα λόγια του ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήριο επιθετικός εξήγησε την επιλογή του σημειώνοντας ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους και να κάνει με το σύλλογο μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

«Έχω ξαναπαίξει στην Ελλάδα, οπότε ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει υπέροχους φιλάθλους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας από κοντά», είπε.

«Είμαι ένας φιλόδοξος παίκτης. Φυσικά θέλω να κερδίσω τρόπαια. Δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και θα πάμε μακριά στην Ευρώπη», πρόσθεσε ο Ροντρίγκες.

Όσο για τους λόγους της επιλογής του; «Υπήρξαν μερικές προσφορές από άλλες ομάδες, ωστόσο είχα μερικές καλές συζητήσεις με τον σύλλογο και μου έδωσαν καλή αίσθηση και όραμα για το μέλλον. Φυσικά, πρόκειται για τον Ολυμπιακό».

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο φίλαθλο κοινό: «Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με καταπληκτικούς φιλάθλους. Όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι παθιασμένοι. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Φυσικά ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό