22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι είπε για τα καυγαδάκια με τον Κωστή Μαραβέγια

Να ξεκαθαρίσει τη θέση όσον αφορά στο ελληνικό #MeToo επιχείρησε η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, το μεσημέρι του Σαββάτου (15/1) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Μετά την προβολή του βίντεο για τη ζωή της, η Τόνια Σωτηροπούλου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σχετικά με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο. Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα του metoo και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήμουν μικρή. Πριν αρχίσει αυτό το καταπληκτικό θέμα με τους ανθρώπους που μιλάνε, τους οποίους σέβομαι και τιμώ πάρα πολύ, για αυτό και θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Ήταν μια εμπειρία αλλά σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας».

«Απλά ήταν κάτι το οποίο ήταν μια εμπειρία, έγινε κάτι και δεν συνδέεται με το επάγγελμα. Δεν ήταν κάτι τεράστιο σε σχέση με τα θύματα του metoo. Δεν μ’ αρέσει σε καμιά περίπτωση να παίρνω από κάτι το οποίο έχει τρομερή σημαντικότητα ένα κομμάτι από την πίτα. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου και πραγματικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν για τα πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν συμβεί. Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη» τόνισε η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Βεβαίως και τσακωνόμαστε με τον Κωστή Μαραβέγια»

Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερά μας Χρόνια» που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ, τον κινηματογράφο αλλά και τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια.

«Βεβαίως και τσακωνόμαστε. Όχι με φωνές, πιο πολύ με βλέμματα. Δεν είναι πολύ συχνό βέβαια. Πρόσφατα τσακωθήκαμε γιατί είχα αργήσει. Με τους αγαπημένους μου ανθρώπους και με τον Κωστή, πιστεύω ότι πρέπει να είναι στο μυαλό μου και να καταλάβει τι σκέφτομαι. Αυτή η τηλεπάθεια δεν έχει λειτουργήσει ακόμα κι εκνευρίζομαι πολύ», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της:

«Σε σχέση με προηγούμενους ανθρώπους που έχω συνυπάρξει, αισθάνθηκα πολύ ότι ο Κωστής είναι αυτός ο ένας. Σίγουρα η καθημερινότητα είναι δύσκολη, αλλά έρχεται αυτός ο άνθρωπος που στην κάνει πολύ πιο εύκολη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό