Home Αθλητικά Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Conference League

Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Conference League

Ειδήσεις Ελλάδα

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αυριανού παιχνιδιού (4/11) με την Κοπεγχάγη εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής του «Δικέφαλου» μίλησε ενόψει του αγώνα με τους Δανούς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στους ομίλους του UEFA Conference League.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση, εγώ προσωπικά θέλω σαν τρελός. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν ομοιότητες με εκείνο το ματς κόντρα στη Ριέκα. Εκείνο ήταν κρίσιμο γιατί κρινόταν η συνέχεια στην Ευρώπη. Το αυριανό έχει μεγάλη σημασία, ξέρουμε τι θα γίνει αν το κερδίσουμε, αλλά ακόμη και αν δεν κερδηθεί μπορούμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση», σχολίασε.

Όπως εκτιμά ο Λουτσέσκου, «η Κοπεγχάγη δεν θα διαφοροποιήσει το στυλ της, δεν μπορεί να παρεκκλίνει. Περιμένω να παίξει με τον ίδιο τρόπο, επιτιθέμενη, αλλά αφήνοντας κάποια κενά. Δεν θα έλεγα ότι είναι τελικός, είναι απλώς πολύ σημαντικό. Όποιος πάρει την νίκη κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση, αλλά δεν θα την τελειώσει την κατάσταση».

Για την αμυντική αστάθεια που παρατηρείται στην ομάδα του, σημείωσε: «Κάποια γκολ τα θεωρώ δώρα και είναι καταστάσεις που θα μπορούσαμε να τις είχαμε αποφύγει και το ξέρετε. Οι αντιδράσεις δεν είναι αυτές που θα θέλαμε. Τα γκολ, ξεκινώντας από το Δουβλίνο και με τα Γιάννινα και τον Βόλο και τον Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει».

Όσο για τα διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας του; «Πολλές ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη έχουν μεταπτώσεις. Δεν υπάρχουν σταθερά αποτελέσματα, αλλά είναι φυσιολογική κατάσταση. Υπάρχει μία γενικότερη κόπωση, σωματική και πνευματική».

Για το χρόνο απουσίας του Αουγκούστο είπε: «Σίγουρα δεν θα παίξει στα δύο επόμενα και δεν ξέρουμε αν θα είναι έτοιμος και για το πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή. Είναι ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων που χρειάζεται για την αποκατάστασή του».

Αναφορικά με τις συζητήσεις ανανέωσης με Μιχαηλίδη και Τσιγγάρα, ανέφερε: «Τον Τσιγγάρα τον εκτιμώ πολύ αλλά έχουμε πολλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου. Είναι δική μου απόφαση ο τρόπος που χρησιμοποιείται. Αν ήταν στο χέρι μου θα υπέγραφα ο ίδιος την ανανέωση γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις την στιγμή που θα αγωνιστείς. Ο Μιχαηλίδης είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται και όλοι είναι ικανοποιημένοι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version